2015. augusztus 24., hétfő

3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt fogyókúrázni kezdenél

Amikor a testünket éheztetjük...


A fogyókúrák, diéták azzal a módszerrel igyekeznek a - már amúgy is kimerült, tápanyagok hiányától szenvedő és éhező - testünk kétségbeesett jelzéseit kezelni, hogy még több táplálékot vonnak meg tőle azzal a céllal, hogy a fölösleges zsírtól úgymond megszabadítsák.

Erre a szervezet persze még alultápláltabb állapotba kerül, felborulnak a már amúgy sem optimálisan működő emésztési, hormonális és egyéb folyamatok, a test még többet akar raktározni, mivel az éhezés erre készteti.

A végeredmény általában az, hogy amit egy-egy fogyókúra, diéta során leadunk, annál jóval nagyobb súlyfelesleg jön vissza, miután a fogyókúrát befejeztük.

Megállapíthatjuk tehát, hogy a fogyókúrákkal csak zsákutcába kerülünk, ahonnan ráadásul nagyobb teherrel jövünk ki, mint ahogy bementünk.



Ne a tüneteket akard kezelni, hanem az okokat szüntesd meg!


Minden olyan állapot, tünet, ami a testünkkel kapcsolatban nem optimális, abból fakad, hogy a testünkben valami meghibásodott. A rendellenes állapot tapasztalatai ennek az elromlott folyamatnak a láthatóvá vált tünetei, jelzései.

Amikor elkezdjük tapasztalni ezeket a tüneteket:

  • a plusz kilók megjelenését, aztán a jelentősebb súlygyarapodást, 
  • kiegészülve további kellemetlen és kényelmetlen tünetekkel, magas vérnyomással, fáradékonysággal, alvászavarokkal, stressz-problémákkal,

gyakran megfeledkezünk arról, hogy mindezek valaminek a következtében, okozataként jelentkeztek.
Az előzmény, az ok minden esetben a helytelen életmódban, a testünk nem rendeltetésszerű használatában keresendő.

Ha ezeken ilyenkor jó irányban változtatnánk, azonnal a megoldás útjára terelhetnénk a problémát.

Többnyire azonban sajnos nem tudjuk, hogyan kellene változtatnunk a helytelen szokásainkon, nincs egy segítő kéz, amit megfoghatnánk, hogy végigvezessen minket ezen az úton. Ezért a már megszokott módon a tüneteinket próbáljuk enyhíteni, tüneti kezeléseket alkalmazunk, miközben a probléma forrása, gyökere ettől nem lesz megszüntetve, kiiktatva.

A megoldást a túlsúlytól való szabadulás esetében is mindenképp az okok megszüntetésében kell keresnünk, s ha itt keressük, meg is találjuk!



Létezik a megoldás! Fogyás fogyókúra nélkül!


Amikor a testünknek megadjuk a számára szükséges és ideális bánásmódot, elkezdjük rendeltetésszerűen használni, tényleges tápanyagokkal táplálni, a testünk újra képessé válik arra, hogy egészségesen működjön.
Ennek a személyre szabott megvalósításában segítek Testszerviz Tanácsadóként.

A Testszerviz Programmal nem tüneteket kezelünk. Az elsődleges cél nem a fogyás, hanem a testünk egyensúlyának, ideális állapotának a helyreállítása.
Ennek során pedig szép fokozatosan leolvad a túlsúly, elmúlnak a panaszok, tünetek, amik a nem rendeltetésszerű használat miatt alakultak ki az évek során. A tested pedig a helyes működtetést, törődést ideális testalkattal és egészséges, jó közérzettel fogja meghálálni.


A Testszerviz Program nem fogyókúra, nem diéta és nem termékeladás.

  • Olyan program, amely a túlsúly okát szünteti meg. 
  • Tanácsadás, amely tényleges eredményeket hoz. 
  • Személyre szabott, hogy Neked működjön! 
  • Egyszerűen, erőfeszítések és önsanyargatás nélkül.

Tanuld meg szervizelni a tested és légy jóban a fizikai önmagaddal is.
Jelentkezz egy ingyenes konzultációs beszélgetésre, hogy Neked is segíthessek!

Keresned sem kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése